Τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια του 2015 [photos]

24.12.2015
Το 2015 ήταν μια χρονιά γεμάτη έρωτες, χωρισμούς, επανασυνδέσεις αλλά και απρόσμενους έρωτες που έκαναν εντύπωση και δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Τα ζευγάρια που ήταν πραγματικά ερωτευμένα και ευτυχισμένα την χρονιά που φεύγει δεν είναι λίγα. Κάποιοι προσπάθησαν να κρυφτούν από τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιοι είχαν εντελώς αντίθετη άποψη, δείχνοντας πόσο καλά περνάνε μαζί.

Οι έρωτες που γεννήθηκαν το 2015 δεν ήταν λίγοι, μερικά από τα "νέα" αυτά ζευγάρια είναι, η Τζένη Μπαλατσινού με τον Ανδρέα Παππά, η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης, η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της Σταύρο, φυσικά ο αδερφός της Ελένης Μενεγκάη, Θοδωρής Μισόκαλος με την Αντωνία Καλλιμούκου, η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη αλλά και η Τζένη θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Κατερίνα Στικούδη και ο σύντροφός της Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο είναι αρκετά χρόνια μαζί αλλά και η Έλενα Ράπτη με τον Λούκα Γιόρκα, που είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία περίπου χρόνια.