Ο σέξι Κρητικός έχει μάνατζερ, θέτει όρους & τα χώνει σε όλους! [photos]

17.12.2015
Τα έλεγε ο Γιώργος ο Λιάγκας, για τον σέξι αγρότη από την Κρήτη, αλλά τον παρεξηγήσαμε. Αλλά να που ο Λιάγκας τώρα δικαιώνεται, αφού η περίπτωση του Στάθη Στιβακτάκη είναι... "τραβάτε με και ας κλαίω".

Γιατί μπορεί ο σέξι Κρητικός που έγινε διάσημος μέσα από ένα αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, να έλεγε ότι δε θέλει δημοσιότητα, συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις, όμως από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αφήσει φωτογράφηση για φωτογράφηση, συνέντευξη για συνεντευξη και παπαρατσίστικο για παπαρατσίστικο!

Και όχι μόνο αφού μάθαμε ότι πλέον κυκλοφορεί με... μάνατζερ, ενώ θέτει όρους στις συνεντευξεις, ωσάν μεγάλος σταρ!

Αυτή τη φορά ο σέξι Στάθης, που δε θέλει να τον λες σέξι, φωτογραφίζεται για λογαριασμό του περιοδικού Down Town. Και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, είναι ωραίος πώς να το κάνουμε, συνοδεύει και μπόλικο.. παρασκήνιο.

Όπως εξηγούν οι δημοσιογράφοι που του πήραν την συνέντευξη –Μαρία Μωραϊτη και Νάνσυ Φαφούτη -, ο Κρητικός έβαλε τους δικούς του περιορισμούς.

«Ούτε γυμνά ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα. Ξέχνα το!» είπε.

Επίσης, μαζί του στη φωτογράφηση ήταν και μια οικογενειακή του φίλη όπως δήλωσε, η οποία στην ουσία εκτελεί χρέη μάνατζερ!

«Φρόντιζε να του κλείνει ραντεβού, να εξηγεί γιατί κόλλησαν στην κίνηση 2 ώρες, να του ισιώνει τον γιακά, να μας λέει α λα Ζωή Κωνσταντοπούλου “πάμε παρακάτω” και “άλλη ερώτηση” κάθε φορά που τον ρωτούσαμε για την προσωπική του ζωή, να προσπαθεί να τον πείσει να ποζάρει ξυπόλυτος και ενίοτε να του ψιθυρίζει στο αυτί για να μην την πατήσει από ερωτήσεις-παγίδες και τρικλοποδιές» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντάκτριες του κειμένου.

Ο Στάθης, όμως, αναφέρθηκε σχεδόν απαξιωτικά τόσο για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Για τη Ντορέττα η οποία μέσα από τα "καλημερούδια" είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της για εκείνον, είπε: «Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια της κάθε τηλεστάρ. Δεν ασχολούμαι».

Για τον Λιάγκα, πάλι, είπε:

«Τα ΜΜΕ είναι μια κρεατομηχανή. Είναι μια παρένθεση στη ζωή μου. Η οικογένεια μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά, ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;»

Και όχι δεν γλίτωσαν ούτε τα ΜΜΕ, αφού, σου λέει, ότι εκείνα... φταίνε για την υπερέκθεση του!

«Δεν την προκάλεσα εγώ. Μόνοι τους το κάνανε αυτό, οπότε είναι δικό τους πρόβλημα. Αισθάνομαι το κατάντημα όλων αυτών των media. Δεν με εκπροσωπεί. Όλα αυτά είναι παραποιημένα. Είναι μια ψεύτικη εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει ούτε το ήθος, ούτε την εικόνα μου. Νιώθω απογοητευμένος από τα ΜΜΕ και θυμωμένος».