Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δίνει μάχη με την κατάθλιψη [photo]

21.12.2015
Την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη αποκάλυψε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα». Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Γαλίτη, ο οποίος έμεινε για μεγάλο διάστημα άνεργος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει κατάθλιψη όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Γαλίτη, ο οποίος έμεινε για μεγάλο διάστημα άνεργος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει κατάθλιψη όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Είχα περάσει κατάθλιψη, όταν μετά από πολλά χρόνια δουλειάς έμεινα άνεργος. Εκείνο το χειμώνα δεν ήθελα να βγαίνω, να βλέπω θέατρο, να πηγαίνω σε πρεμιέρες, να βλέπω συναδέλφους. Ήταν σοκαριστικό για μένα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, πήγα ταμείο ανεργίας.

Με έβλεπαν να πηγαίνω εκεί, που πρώτη φορά το πάθαινα και ήταν σοκ για μένα, αλλά βλέπεις την ψυχή της Ελλάδας εκεί. Νέους ανθρώπους που είναι με αυτό, δηλαδή “ήρθαμε να πάρουμε το επίδομα, πότε θα μπουν τα λεφτά”. Όταν το βλέπεις αυτό γύρω σου, δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, ότι σε βλέπουν εκεί, που είσαι ηθοποιός. Ναι, και αυτός… Ναι, το παθαίνουμε όλοι μας».