Δε φαντάζεσαι τι δώρο πήρε για τα Χριστούγεννα η Lady Gaga

23.12.2015
Ένα ιδιαίτερο δώρο έλαβε η Lady Gaga για τα Χριστούγεννα και μάλιστα στο κατώφλί της. Δεν είναι ούτε κόσμημα ούτε αυτοκίνητο αλλά...

Ένα γλυκό πόνι περίμενε τη γνωστή τραγουδίστρια στο κατώφλι του σπιτιού της και μάλιστα με το κατάλληλο αμπαλάζ!

Καπιστρωμένο με ένα ροζ-χρυσό λουρί κι ένα μεγάλο ροζ φιόγκο το λευκό πόνυ παραδόθηκε στη Lady Gaga που έδειξε να ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες και στο Instagram γράφοντας πως παρέλαβε έναν "λευκό άγγελο από τον παράδεισο".

Κι ως καλή μαμά με το που έφτασε το βράδυ η Γκάγκα σκέπασε το γλυκό κατοικίδιο με μια κουβερτούλα και ανέβασε και τη φωτογραφία. Η λεζάντα δείχνει πόσο το αγάπησε αυτό το πόνυ.

"Βράδιασε γλυκό μου κορίτσι"

Άλλωστε το πολυτελές σπίτι της στο Μαλιμπού αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων είναι χτισμένο μέσα σε μια έκταση 6 στρεμμάτων με πολλά πεζοπορικά μονοπάτια και οκτώ σταύλους οπότε η τραγουδίστρια μπορεί να ξεκινήσει άνετα τις βόλτες με τη νέα της πιστή φίλη, όπερ κι εγέννετο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που βλέπουμε την Γκάγκα καβάλα σε άλογο...

Το αστέρι της Ποπ πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για την ιππασία και τα άλογα. Θυμήσου την θεαματική της είσοδο με έναν ψεύτικο μεν αλλά λευκό επιβήτορα δε στα βραβεία American Music του 2013.