15 διάσημοι που δεν εγκρίνουν τους γάμους των gay - Έκπληξη το Νο1 [photos]

23.11.2016
Πρόσφατα ο 44χρονος σταρ της λάτιν μουσικής, Ρίκι Μάρτιν ανακοίνωσε ότι εδώ κι έναν χρόνο είναι σε σχέση με τον Σύρο καλλιτέχνη Τζουέν Γιούσοφ, τον οποίο και σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα. Ο τραγουδιστής έχει γίνει και πατέρας με παρένθετη μητέρα και έχει αποκτήσει δίδυμα.

Υπάρχουν διασημότητες που διαφωνούν με το διακαίωμα των gay να παντρεύονται, και φυσικά να αποκτούν παιδιά. Στην Αμερική, φυσικά, αυτό το ζήτημα έχει τεθεί χρόνια πριν με κάποιους celebrities να διατυπώνουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με το αν πρέπει να επιτρέπεται ο γάμος ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια.

Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία του Χόλιγουντ στηρίζει και τον γάμο και το σύμφωνο συμβίωσης, υπάρχουν όμως και κάποιοι που επικαλούνται τον Αδάμ, την Εύα και την οργή του… Θεού. Οξύμωρο το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς έχουν φίλους, gay!

Ιδού 15 διάσημοι, που άνετα δίπλα στο όνομά τους θα μπορούσε να μπει η λέξη «ομοφοβικός». Τους μετράμε αντίστροφα γιατί το Νο1 είναι ακτιβιστής, πασίγνωστος πρωταγωνιστής σε ταινίες δράσης… και μεγάλη έκπληξη!