Πώς σχολίασε η Φουρέιρα την ανακοίνωση που έκανε ο μέλλων «πεθερός» της

23.12.2015
Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, συνεπώς αποτελεί ιδανική επιλογή για τις εορταστικές εκπομπές και χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ήταν πήγε στο «Όλα πρώτη φορά» και μίλησε για όλα με τον Θέμο και τη Δούκισσα.

Αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είχα δύο γονείς, έναν πατέρα που δούλευε οικοδομή με σπασμένα χέρια. Θυμάμαι τον πατέρα μου μία ζωή με κομμένα χέρια. Και τη μητέρα μου, που δεν έχει σταματήσει να δουλεύει ποτέ με τέσσερα παιδιά...».

Τι έχει αλλάξει από το ξεκίνημα της;

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι η ηλικία. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει ο χρόνος. Όλες τις γυναίκες τις αγχώνει. Δεν θα μου άρεσε να με δω πολύ μεγαλωμένη».

Σε ερώτηση της Δούκισσας μέχρι πότε θα «κοπανιέται στη σκηνή, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη «Θα κοπανιέμαι όσο αντέξω».

Για τη σέξι εικόνα της:

«Δεν με ενδιαφέρει πάντα να βγαίνω σέξι. Μπορεί να νομίζει ο κόσμος ότι το θέλω πολύ. Είναι και το ρεπερτόριο που το απαιτεί. Σκέψου εμένα στη σκηνή να τραγουδάω το ''Ραντεβού στην παραλία και νιώθω σέξι'' με κλειστό πουκαμισάκι».

Τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της; Κοιμάται και είναι πολύ λογικό αφού παίζει σε διπλό ταμπλό τόσο σε θέατρο στην παράσταση «The 80s musical» όσο και στο Teatro με Πάολα και Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πώς είναι η συνεργασία μαζί τους;

«Η Πάολα ήταν από τις αγαπημένες μου, πριν την δουλέψω μαζί της και τώρα που συνεργάζομαι μαζί της και τη γνωρίζω, είναι πολύ πολύ αγαπημένη μου. Είναι αυτό που φαίνεται. Είναι πολύ cool, έχει χιούμορ, είναι απίστευτη. Και ο Αργυρός όμως είναι καταπληκτικός!».

Τέλος, την αιφνιδίασε ο μέλλων «πεθερός» της με αυτό που είπε κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεφαλονιά;

«Εγώ πήγα για να ανάψω το δέντρο στην Κεφαλονιά. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Πήγα στο ορφανοτροφείο και μοίρασα κάποια δώρα στα παιδιά. Αυτό. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Ξέρεις αυτά τα πράγματα, όταν γίνονται από την καρδιά ενός ανθρώπου και λέγονται με αγάπη, δεν μπορείς να το συζητήσεις, ούτε να απαντήσεις σε κάτι. Ήταν πάρα πολύ ωραίο και γλυκό αυτό που είπε».