Έχεις δει τη φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Καρντάσιαν; Χάνεις!

24.12.2015
Tα Χριστούγεννα με τους Καρντάσιαν είναι μια μοναδική εμπειρία! Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μια γιορτινή κάρτα που τους είχε όλους και την Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner) και το νεογέννητο Saint West!

Η Κόρτνεϊ - αλλά και η Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε, κένταλ και Κάιλι- μας αποκάλυψε την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας και αν και οι φαν της οικογένειας περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το νεογέννητο Saint West (Σέιντ Γουεστ)- τον γιό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουεστ που γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου- δεν αποκλείεται να απογοητευτούν. Το νεογέννητο εμφανίζεται σε καρτούν ενώ στην χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας βλέπουμε – σε στιλ καρτούν πάντα- και την Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner) με στράπλες λευκή τουαλέτα καθώς ποζάρει ανάμεσα στην καρτούν εκδοχή της Κάιλι και τη Κλόε.

Η Κιμ κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο Σέιντ -που δεν βλέπουμε το πρόσωπο του μόνο το φωτοστέφανο- ενώ η Κόρτνεϊ κρατάει τον γιό της Ρέιν Άστον Ντίσικ (Reign Aston Disick) σφιχτά στην αγκαλιά της.

Ο άντρας της Κιμ, Κάνιε γίνεται για τις ανάγκες της εικονογράφησης στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της κάρτας μαζί με τον σύντροφο της Κάιλι, Tyga! Χωρίς αμφιβολία μια πολύ πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη κάρτα!