Στο νοσοκομείο ο Ρομπ Καρντάσιαν -Η ανησυχητική διάγνωση

30.12.2015
Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο 28χρονος ριάλιτι σταρ αντιμετωπίζει ξαφνικά προβλήματα στην υγεία του με το φόβο των επιπλοκών πολύ σοβαρό επάνω από το κεφάλι του.

Ο μοναχογιός της Κρις Τζένερ (Kris Jenner) έχει εξαφανιστεί από τα επαγγελματικά της οικογένειας τον τελευταίο καιρό έχοντας δηλώσει ότι "δεν θέλει να συμμετέχει πια στις εορταστικές ριαλιτοιστορίες" τους. Η είδηση που τον αφορά, ωστόσο, αφορά τα προσωπικά του και συγκεκριμένα την υγεία του.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, ο Ρομπ Καρντάσιαν εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Κυριακή καθώς δεν ένιωθε καθόλου καλά τις προηγούμενες μέρες. Εκεί, ύστερα από εξετάσεις που έγιναν, διαγνώστηκε με διαβήτη, με τις πηγές να μεταφέρουν ότι η κατάστασή του είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο πίστευαν στην αρχή.

Σύμφωνα με ανθρώπους κοντά του, ο Ρομπ υπέστη διαβητική κετοξέωση, μια πολύ σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας που μπορεί να τον οδηγούσε σε κώμα, ή ακόμη και στον θάνατο.

Όπως διαβάζουμε στην iatropedia.gr, "Η διαβητική κετοξέωση (DKA) είναι μία δυνητικά απειλητική για τη ζωή επιπλοκή σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε άτομα με τύπου 1 διαβήτη, αλλά μπορεί να συμβεί σε άτομα με διαβήτη τύπου 2, υπό ορισμένες συνθήκες".

Φαίνεται ότι ο Ρομπ δεν είχε ιδέα ότι έπασχε από διαβήτη τύπου 2 πριν νοσηλευτεί ενώ οι πρώτες οδηγίες που του δόθηκαν εστιάζουν σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε όλους τους τομείς.

Αυτή τη στιγμή ο 28χρονος έχει επιστρέψει σπίτι και αναρρώνει, ενώ είναι αγνωστο αν έχει στο πλευρό του κάποιο μέλος της διάσημης οικογένειάς του.