Η Πέγκυ Ζήνα παραδέχεται τα μπότοξ: Μάθε γιατί μετάνιωσε

31.12.2015
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ weekly έδωσε η Πέγκυ Ζήνα, όπου δεν μάσησε τα λόγια της όσον αφορά τα μπότοξ που έχει κάνει στο παρελθόν.

Κάνοντας την αυτοκριτική της για τα μπότοξ, η Ζήνα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως τόλμησε να κάνει μπότοξ στο παρελθόν αλλά το έχει μετανιώσει.


«Βέβαια. Έχω κάνει botox, αλλά δεν μου πάει. Με αγριεύει, αλλάζει η έκφρασή μου. Τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι το καλύτερο που έχω κάνει για το πρόσωπο και το δέρμα μου είναι οι χειροποίητες κρέμες που χρησιμοποιώ της αισθητικού μου Θεανώς Μπέλλα.

Το υγιές δέρμα όμως δεν σ’ το χαρίζει κανένα botox και καμία κρέμα αν δεν κάνεις καλή διατροφή, δεν πίνεις πολύ νερό και δεν κοιμάσαι οχτώ ώρες κάθε βράδυ».

Και δεν είναι μόνο τα μπότοξ που αγχώνουν την τραγουδίστρια, αφού μεγάλο πρόβλημα έχει και με τα δάνεια που θα χρειαστεί να αποπληρώνει μέχρι να πάει η κορούλα της Ηλέκτρα στο γυμνάσιο:

«Όπως όλοι, έτσι κι εγώ ανοίχτηκα επιθυμώντας να αποκτήσω το σπίτι των ονείρων μου. Έτσι όπως έγινε όμως πια το επάγγελμα μας, που έχουμε δουλειά λίγες μόνο μέρες το χρόνο, είναι αδύνατο να εξοφληθούν τόσα χρήματα. Είμαστε συνεχώς σε διακανονισμούς.

Δεν φοβάμαι όμως τη δουλειά. Κι έπειτα, αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι πόσα χρωστάω όσο το να έχω υγεία μέσα στο σπίτι μου. Αν έχει το παιδί μου υγεία, να χοροπηδάει και δεν με απασχολεί καθόλου το αν θα μεγαλώσει μέσα στα πλούτη. Ούτως ή άλλως, της Ηλέκτρας της αρκεί μια πλαστική μπάλα ή ένα μπαλόνια για να είναι χαρούμενη.

Δεν χρειάζεται ένα παιχνίδι που κοστίζει τριακόσια ευρώ για να περάσει καλά ούτε να φοράει επώνυμα ρούχα».