Λίαμ και Μάιλι πέρασαν μαζί, οικογενειακώς την Πρωτοχρονιά -Με αποδείξεις

04.01.2016
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, ο αρραβώνας των οποίων έληξε κάπως άδοξα, φαίνεται ότι είναι ξανά μαζί. Με αποδείξεις!!!

Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) και Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus). Ο έρωτας των δύο νέων κατέληξε σε αρραβώνα πολύ γρήγορα, όμως η επισημοποίηση της σχέσης συνέπεσε με την εποχή που η νεαρή τραγουδίστρια προσπαθούσε με πάθος να διώξει από πάνω της την εικόνα της "Χάνα Μοντάνα" με την οποία είχε ταυτιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Στη διαδικασία αυτή, η Μάιλι, "ξέφυγε" και ο έρωτας... έφυγε, μαζί με το δαχτυλίδι.

Οι δυο τους υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έχουν μαλλώσει, ενώ μιλούν ο ένας για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια. Παρεμπιπτόντως ιδού και η τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση πριν από τον χωρισμό.

Τώρα, το γεγονός ότι -χωρις αμφιβολία- πέρασαν μαζί τη φετινή Πρωτοχρονιά και μάλιστα με όλο το σόι των Χέμσγουορθ, τι μπορεί να λέει;

Θα δείξει... Πάντως τα πειστήρια τα έχουμε από Instagram μεριά...

Οι εικόνες έρχονται από την Αυσταλία, πατρίδα του Λίαμ, και μιλούν από μόνες τους. Οι ίδιοι δεν έχουν σχολιάσει κάτι σχετικά. Αναμένούμε

Και μια με όλη την οικογένεια Χέμσγουορθ

Σύσσωμοι οι Χέμσγουορθ, μαζί και η Μάιλι η οποία δείχνει να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη γυναίκα του αδελφού του Λίαμ, Κρις, Έλσα Πατακί.

Για δες τις... συνυφάδες!