Καρύδη για Αθερίδη: "Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά"

18.01.2016
Η Σμαράγδα Καρύδη, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Θοδωρή Αθερίδη, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για την μακροχρόνια σχέση τους.

Η γνωστή ηθοποιός, για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη στη συνέντευξη που έδωσε στη Real News, είπε χαρακτηριστικά:«Ποτέ δεν μίλησα για τη σχέση μας και δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτή ούτε και τώρα που ο Θοδωρής αναφέρθηκε σε αυτή. Δεν παρακολουθώ τι έχει γραφτεί και ειπωθεί, μαθαίνω από φίλους κάποια, αλλά ΟΚ, γίνονται τόσο σημαντικά και άγρια πράγματα γύρω μας, πνίγονται άνθρωποι στο Αιγαίο, υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία πλέον. Αυτά είναι σημαντικά θέματα, όχι η προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και να μιλάω για τη σχέση μου με τον Θοδωρή. Είναι πολύ σημαντικός για εμένα, περνάμε τέλεια, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Μου προκαλεί αμηχανία».

Η Σμαράγδα Καρύδη συνέχισε λέγοντας: «Δεν συζητήσαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε σχέδια για γάμους και παιδιά! Κι ούτε πρόκειται».