Βόμβα από Μπιλ Μάρεϊ: "Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για το 2016"

19.01.2016
Μεγάλη η έκπληξη, όμως η είδηση ότι ο δημοφιλής ηθοποιός -που γενικά δε μασά τα λόγια του- πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από πολλούς.

Ο Μπιλ Μάρεϊ (Bill Murray) "έσκασε" τη βόμβα από το σπίτι του στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, όπως διαβάζουμε στο NBC, σοκάροντας τους πάντες -και μάλιστα ευχάριστα...

"Το σκεφτόμουν εδώ και λίγο καιρό, και ξέρετε, μου φάνηκε σωστό. Δεν μου αρέσουν οι περισσότεροι από τους υποψηφίους που κατεβαίνουν προς το παρόν για Πρόεδροι. Εντάξει, ο Μπέρνι Σάντερς φαίνεται αξιοπρεπής τύπος, αλλά οι υπόλοιποι είναι αποβράσματα κατά την γνώμη μου. Πάντα γύριζα όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας, και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ την Αμερική σπίτι μου. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι στην χώρα, ωστόσο υπάρχει μεγάλη σύγχιση και θυμός.

Ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει με τους wanna-be Χίτλερ όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και τον Τεντ Κρουζ που θέλει να ξεκινήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι λυπηρό που ο κόσμος ακολουθεί το ρεύμα και εγώ δεν το βλέπω όπως είναι. Πιστεύω πως ο αμερικανικός λαός αξίζει περισσότερα. Απλά ένιωσα ότι αν δεν έβγαινα μπροστά και αν δεν προσπαθούσα να κάνω τίποτα, τουλάχιστον, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ την νύχτα. Ε... θα μπορούσα δηλαδή, δεν είναι ότι έχω αϋπνίες και τα σχετικά, αλλά θα με κρατούσε ξύπνιο". Κοίταξτε... Δεν είμαι ήρωας, απλά θέλω να βοηθήσω, και νομίζω πως μπορώ να το κάνω με το να γίνω Πρόεδρος! Έτσι, το κάνω επίσημο εδώ και τώρα: Εγώ, ο Μπιλ Μάρεϊ κατεβαίνω για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2016".

Με τον δικό του τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους ο Μάρεϊ ενώ οι υπεύθυνοι για την καμπάνια του ενημερώνουν ότι ακόμη ετοιμάζουν τα προγράμματά τους.

Πολύ ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο.

Ο δε κόσμος, έχει ήδη αρχίσει να ανταποκρίνεται όπως βλέπετε στη φωτογραφία στη συνέχεια.