Η ανατρεπτική απάντηση του κέντρου για το "βουνό" γαρύφαλλα στον Παντελίδη!

19.01.2016
Μετά το σάλο με το "βουνό" γαρύφαλλα στα πόδια του Παντελή Παντελίδη, στο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την απάντηση του αοιδού που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, ήρθε και η επίσημη απάντηση του μαγαζιού

Ο Παντελίδης, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη εμφανίζοντας με μεγάλη επιτυχία στην Πύλη Αξιού, αλλά το τελευταίο βράδυ των εμφανίσεων, σχολιάστηκε έντονα κι έγινε θέμα συζήτησης. Οι ντάνες τα γαρύφαλλα που σχημάτισαν ένα "βουνό" στα πόδια του αοιδού προκάλεσαν σάλο στα social media. Και ο κακός χαμός που ακολούθησε ανάγκασε την επιχείρηση για πρώτη φορά να απαντήση επίσημα για τη "ζημιά" στο μαγαζί, που προκάλεσε οργή. Και η αλήθεια είναι, ότι η απάντηση που έδωσαν μάς εξέπληξε.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξαν ότι συνηθίζονται τέτοιες "ζημιές" στο φινάλε του προγράματος. Να πετάνε δηλαδή τα λουλούδια που υπάρχουν στο μαγαζί. Άρα, άμα καταλάβαμε καλά, το "βουνό" γαρύφαλλο στα πόδια του Παντελίδη, ήτο το... στοκ! Και από το να τα πετάξουν στα σκουπίδια, τα έριξαν στα πόδια του λαϊκού αοιδού. Η Βανδή τίποτα;

Ιδού το δελτίο του τύπου της Πύλης Αξιού και οι εξηγήσεις που δίνει:

«Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του σχήματος Βανδή - Παντελίδης - Μαρτάκης που για δυο μήνες διασκέδασαν τον κόσμο και χάρισαν όμορφες βραδιές.

Τα τελευταία δυο 24ωρα ακούμε με μεγάλη έκπληξη τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα λουλούδια που πετάχτηκαν στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη και να μιλούν με αιχμές και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε (γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ' αυτή την περίπτωση.
Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν και γι αυτό για πρώτη φορά παίρνουμε δημόσια θέση σε τέτοιο συμβάν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η επιχείρηση της Πύλης Αξιού».