Η Ελένη Ράντου προτού σπάσει κοντέρ ως «Γκαρσόνα Α’»! [σπάνιες photos]

22.01.2016
Περισσότερα από 30 χρόνια πλέον πετυχημένης πορείας στο θέατρο και την τηλεόραση μετρά η Ελένη Ράντου, η οποία πότε μας συγκινεί με τις ερμηνείες της και πότε μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων.

Αναμφισβήτητα σε αυτή την πολύχρονη πορεία ο τηλεοπτικός ρόλος που την ακολουθεί κι είναι σίγουρο ότι θα την ακολουθεί για πολλά ακόμα χρόνια είναι αυτός της Ελένης Βλαχάκη από την cult σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου κι Ελένης» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Χάρη Ρώμα και η οποία παίζεται εδώ και 15 χρόνια σχεδόν ασταμάτητα σε επανάληψη, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Μέσα από τις παραστάσεις της στο θέατρο κατορθώνει να συνδυάζει πάντα με μοναδικό τρόπο το γέλιο με τη συγκίνηση, κάνοντας τον θεατή να φεύγει στο τέλος της παράστασης πλήρης. Για τρεις συνεχόμενες σεζόν την απολαύσαμε στην παράσταση «Κατάδικός Μου», ενώ το 2015 ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία τη «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Και επειδή η Ελένη μας έχει λείψει, συγκεντρώσαμε σπάνιες φωτογραφίες της από το αρχείο του Έθνους κυρίως από το παρελθόν, τις οποίες μπορείς να απολαύσεις στη συνέχεια.