Γιατί εγκαταλείπουν το Χόλιγουντ οι Μπραντζελίνα;

21.01.2016
"Όπου γης και πατρίς": Αυτό πρεσβεύει το διάσημο ζεύγος -μεταξύ άλλων- και το αποδεικνύει έμπρακτα κάθε τρεις και λίγο. Τώρα έχουμε ακόμη μία επιβεβαίωση του κανόνα.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) πρόκειται να εγκαταλείψουν το Χόλιγουντ και η είδηση μεταδίδεται αστραπιαία. Γιατί;

Επαγγελματικοί οι λόγοι της μετακόμισης και το διάσημο ζεύγος δεν έχει επιλογή. Όπως έχουν επανειλημένα δηλώσει, ο Μπραντ και η Αντζελίνα έχουν αποφασίσει ότι θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, μαζί με τα έξι παιδιά τους, κάθε φορά που θα τους ζητηθεί.

Κάθε ταινία που γυρίζουν απαιτεί την καθημερινή τους παρουσία σε διάφορα σημεία της υδρογείου, ανάλογα με την παραγωγή. Αφενός εκείνοι έχουν αποφασίσει ότι θα γυρίζει μόνο ένας ταινία τη φορά -με προφανή εξαίρεση την τελευταία ταινία της Τζολί όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον καλό της- και ο άλλος θα μένει σπίτι με τα παιδιά.

Ε, τώρα είναι η σειρά του Πιτ να έργαστεί και η δουλειά τον στέλνει... Λονδίνο. Οπότε: Αντίο Λος Άντζελες. Για λίγο, εντάξει!!!

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διάσημο ζεύγος είναι έτοιμο για μετακόμιση στη βρετανική πρωτεύουσα όπου ο Πιτ θα χρειαστεί να βρίσκεται τους επόμενους μήνες για τα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας του "World War Z".

Εννοείται πως μαζί τους θα πάρουν και όλα τα παιδιά γι' αυτό και ψάχνουν με μεγάλη προσοχή το σπίτι που θα τους φιλοξενήσει από εδώ και μπρος..

Με το καλό!