Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για τα λάθη της και κάνει την αυτοκριτική της

26.01.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής που παρουσιάζει, ενώ κάνει την αυτοκριτική της και παραδέχεται τα λάθη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια σχετικά με την επιτυχία της εκπομπής της, στο Glow είπε: «Σήμερα χαίρομαι πολύ με την επιτυχία του "Happy Day", την απολαμβάνω και νιώθω πολύ ευγνώμων. Το σίγουρο είναι πως για κάποια χρόνια είμαι διατεθειμένη να το ζήσω. Δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως νιώθω πολύ καλά με την ανταπόκριση που έχει η εκπομπή και δε βιάζομαι να την αφήσω. Το πόσο θα κρατήσει το "Happy Day" θα εξαρτηθεί από τον Alpha και τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι το καθημερινό πρωινό ξύπνημα είναι κάτι πολύ δύσκολο και αλλάζει όλο το πρόγραμμα της ζωής σου, ωστόσο μου αρέσει πολύ αυτό που έχουμε “χτίσει” ως ομάδα και δε θέλω να το αφήσω άμεσα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε κάνοντας την αυτοκριτική της: «Προσπαθώ με τα χρόνια να βελτιώνομαι, έχω κάνει την αυτοκριτική μου κι έχω δει σε μένα πράγματα που δε μου άρεσαν. Για παράδειγμα, έχω δει ότι στον αέρα είμαι υπερκινητική με τα χέρια μου κι αυτό έχω προσπαθήσει να το ελέγξω. Το ζωντανό είναι αδυσώπητο και λόγω διάθεσης δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα 100% ο ίδιος άνθρωπος. Αυτό που προσπαθώ είναι να δίνω στον τηλεθεατή ένα χαμόγελο και μια χαλαρή διάθεση. Πρωί-πρωί που ο άλλος ξυπνάει δεν έχει όρεξη ν’ ακούει ούτε τις δικές μου φωνές ούτε να εισπράττει τον δικό μου εκνευρισμό».