Έγκυος η Δέσποινα Καμπούρη! Όλες οι λεπτομέρειες [photo]

02.02.2016
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης. Κι αυτό διότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό και αποκαλύπτει το περιοδικό Hello, η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και σε τέσσερις μήνες από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι της.

Και το δεύτερο παιδάκι, όπως αποκαλύπτει το gossiptv, με το οποίο συνεργάζεται η Δέσποινα, θα είναι και πάλι κοριτσάκι. Και όχι αγοράκι, όπως είπε ο Καβατζίκης.

Το ζευγάρι έχει άλλη μία κόρη, την Έλενα ενώ η Καμπούρη μετά τη γέννηση της πέρασε δύσκολες στιγμές με την επιλόχεια κατάθλιψη. Εξάλλου, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, τότε είχε φύγει από το σπίτι και για ένα μεγάλο διάστημα έζησαν χώρια με τον ταρασιάδη. Όταν ξεπέρασε τη δύσκολη αυτή φάση, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και πριν δύο χρόνια παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Κύθνο.

Ιδού και το εξώφυλλο του Hello με την Καμπούρη και τον Ταρασιάδη να ποζάρουν κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της Δέσποινας