Κιμ & Άμπερ: Χαμός με τη κοινή selfie της νυν και της πρώην του Κάνιε

02.02.2016
Μία φωτογραφία που πόσταραν αμφότερες οι δυο διάσημες κυρίες της σόουμπιζ ήταν αρκετή για να ξεσπάσει "θύελλα σχολίων" στις σελίδες τους στα social media -και όχι μόνο.

Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose). Δυο γυναίκες που δεν περίμενες να δεις μαζί στο ίδιο κλικ. Η μια σύζυγος του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και η άλλη πρώην σύντροφός του, με την οποία, μάλιστα έχουν ανταλλάξει και αρκετά "λογάκια' στο παρελθόν, αλλά και στο πολύ πρόσφατο παρόν.

Κι όμως... Οι δυο τους ποζάρουν για μια κοινή selfie και την ποστάρουν προκλητικά.

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από τη στιγμή που ο Κάνιε και η Άμπερ "ξεκατινιάστηκαν" δημόσια μέσω social media και η Κιμ δείχνει να "συγχωρεί τα πάντα".

Κάνε κλικ εδώ για να θυμηθείς τις λεπτομέρειες -που είναι και... ζουμερές- όμως χονδρικά να θυμήσουμε ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν ο Κάνιε "τα πήρε κρανίο" με τον πρώην σύζυγο της Ρόουζ και πατέρα του παιδιού της, Γουίζ Καλίφα και άρχισε να τον βρίζει στο ίντερνετ "πιάνοντας" στο στόμα του και το παιδάκι τους.

Ε, ξεσπάθωσε και η Άμπερ και άρχισε όχι μόνο να "θυμάται" δημοσίως "βίτσια" του πρώην της αλλά να τον "δίνει" στεγνά...

Προφανώς όμως όλα αυτά μένουν στο παρελθόν καθώς βλεπουμε ξεκάθαρα την Άμπερ να παίρνει "άφεση" από την "υπεράνω" Κιμ. Αυτά είναι...