Συγκλονιστικά νέα στην οικογένεια του Μπάουι έναν μήνα μετά τον θάνατό του

11.02.2016
10 Ιανουρίου "έφυγε" ο πατέρας του, 10 Φεβρουαρίου, ο γιος του έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση την οποία αγκάλιασε με μεγάλη συγκίνηση και η μητριά του, Ιμάν, με ανάλογο ποστάρισμα στα social media.

Ο θάνατος του Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) πριν από έναν μήνα συγκλόνισε τους απανταχού θαυμαστές του -και όχι μόνο- άφησε όμως ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη ζωή των δικών του ανθρώπων, της οικογένειάς του. Το χθεσινό ποστάρισμα του γιου του, Ντάνκαν Τζόουνς [φωτό κάτω] φέρει τον τίτλο "Κύκλος της Ζωής" αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος.

Πατέρας θα γίνει πρώτη φορά ο γιος τους Μπάουι και το ανακοίνωσε με αυτό τον τρόπο. Το επάνω ποστάρισμα είναι αυτό της Ιμάν, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Το μήνυμα στο σκίτσο του εμβρύου που πόσταρε ο μέλλων πατέρας τα λέει όλα: "Έναν μήνα αφότου πέθανε ο μπαμπάς. Του έφτιαξα αυτή την κάρτα τα Χριστούγεννα [εννοεί προφανώς τη σύλληψη του μωρού]. Αναμένεται τον Ιούνιο. Σ' αγαπώ παππού".

Με το καλό λοιπόν...

Για την ιστορία, ο Ντάνκαν είναι καρπός του έρωτα του Μπάουι με την πρώτη του σύζυγο, Άντζελα [επάνω] ενώ με την Ιμάν έχει ένα ακόμη παιδί, την 16χρονη, σήμερα Λέξι [κάτω]