Διαζύγια φωτιά - 22 διάσημοι «έφτυσαν αίμα» για να ξεμπλέξουν! [photos]

17.08.2016
Όταν παντρεύονται οι celebrities σπάνια ισχύει το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος». Πιο συχνά οι πολλά υποσχόμενοι γάμοι καταλήγουν σε διαζύγια που κοστίζουν μια περιουσία.

Το διαζύγιο του Βρετανού μεγαλοεπιχειρηματία της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Έκλεστοουν από την Σλάβικα με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά υπολογίζεται σε 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς χώρισε την Ιρίνα δίνοντας περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ποιος διάσημος είχε ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια; Δεν είναι ... άντρας. Είναι η Μαντόνα, που βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας. Το «Material Girl» και ο σκηνοθέτης του «Snatch» Γκάι Ρίτσι παντρεύτηκαν από το 2000 έως το 2008. Η βασίλισσα της ποπ πλήρωσε 76 με 92 εκατομμύρια στον Ρίτσι για να της δώσει διαζύγιο!

Ο χολιγουντιανός σταρ του «Φονικού Όπλου», Μελ Γκίμπσον ήταν παντρεμένος με την Ρόμπιν Μουρ Γκίμπσον από το 1980 έως 2011. Ο Γκίμπσον πλήρωσε 425 εκατομ. δολάρια για να ξεμπλέξει. Ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια διασήμων όλων των εποχών.

Δεύτερος έρχεται ο παίκτης των Chicago Bull, Μάικλ Τζόρνταν που πλήρωσε στην Χουανίτα με 168 εκατομμύρια και το «φυσάει και δεν κρυώνει». Η λίστα συνεχίζει με ονόματα όπως: ο Ντόναλντ Τραμπ, Φιλ Κόλινς και Πολ Μακάρτνεϊ.

Τον επίλογο στη λίστα γράφει ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ που κατέληξαν σε «φιλική» συμφωνία διαζυγίου τους, με βάση την οποία η 30χρονη ηθοποιός δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και να λάβει αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων!