Θρήνος στη γειτονιά του Παντελίδη - Στο πατρικό μεταφέρεται η σορός του

19.02.2016
Απίστευτες εκδηλώσεις λατρείας εκτυλίσσονται από το πρωί της Πέμπτης (18/2) όταν κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη. Άνθρωποι που τον ήξεραν και άνθρωποι που τον λάτρεψαν μέσα από το σύντομο αλλά έντονο πέρασμα του στην αθηναϊκή νύχτα με το δικό τους τρόπο εκδηλώνουν τη λατρεία τους στον 33χρονο τραγουδιστή

Στον τόπο του δυστυχήματος δε σταματούν να φτάνουν θαυμαστές του Παντελίδη, έχοντας γεμίσει το μέρος με λουλούδια και λόγια αγάπης για εκείνον. Αλλά και στη γειτονιά του στη Νέα Ιωνία οι πάντες είναι συγκλονισμένοι με το θάνατο του.

Εξάλλου, ο Παντελής ήταν ένα αγαπητό παιδί και στη γειτονιά του έχουν μόνο καλά λόγια να πουνε για εκείνον. Εκατοντάδες είναι και τα μηνύματα έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογέενιας του, ενώ γεμάτο κόσμο είναι και το πατρικό του.

Μάλιστα, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, η σορός του Παντελή σε λίγες ώρες θα μεταφερθεί στο πατρικό του, προκειμένου η οικογενεια του, αλλά και οι άνθρωποι που τον ήξεραν από μικρό παιδί, να μπορέσουν να τον θρηνήσουν.

Η κηδεία του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει θα γίνει το Σάββατο (20/2) στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Μετά από επιθυμία της οικογένειας του, από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Εξάλλου, ο κόσμος που τον αγάπησε θέλει να πει το τελευταίο του "αντίο"!