Απίστευτη αποκάλυψη: Παντελίδης - Σφακιανάκης ήταν το επόμενο σχήμα!

19.02.2016
Οι σχέσεις του Παντελή Παντελίδη με το Νότη Σφακιανάκη υπήρξαν ένα... άλυτο μυστήριο. Ο "Σφακ" ήταν για τον Παντελή το "είδωλο" του και οι φωνές τους που έμοιαζαν, μάλλον δεν κολάκευε το Νότη.

Εξάλλου, στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές είχε πετάξει τα "καρφιά" του για το "φαινόμενο" της αθηναϊκής νύχτας. Ο Παντελίδης, όμως, έδινε τόπο στην οργή και είχε βρεθεί σε μαγαζιά που τραγουδούσε ο Σφακιανάκης. Μία φορά μάλιστα, είχε πάει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος κάθε φορά που "χτυπούσαν" το φιλαράκι του, ήταν εκεί για να τον προστατέψει.

Ωστόσο, η σχέση του Σφακιανάκη με τον Παντελή τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει. Ο Νότης είχε "μαλακώσει" και πλέον αναγνώριζε το ταλέντο του νεαρού τραγουδιστή. Ίσως σε αυτό να είχε συμβάλλει και ο Κώστας Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας του Teatro και της Fantasia, όπου εμφανίζεται φέτος ο Σφακιανάκης.

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, πριν λίγο καιρό ο Παντελίδης μαζί με το Μπερτάκη είχαν επσικεφτεί το fantasia. Και σε αντίθεση με άλλες φορές, ο Σφακιανάκης τον υποδέχτηκε με θέρμη. Μάλιστα, από σκηνής τον χαιρέτισε, έκανε το σχήμα της καρδιάς, ενώ έστειλε και λουλούδια στο τραπέζι.

Αλλά η είδηση που πραγματικά μάς ξάφνιασε, είναι ότι οι δυο τους είχαν δώσει τα χέρια και θα ήταν το επόμενο σχήμα!!!! Το καλοκαίρι ο Παντελίδης είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον κολλητό του, Κων/νο Αργυρό, τον επόμενο χειμώνα με το Ρέμο, που ήταν και ένα από τα όνειρά του και μετά με το Σφακιανάκη... το όνειρο ζωής για τον Παντελή!!!!