Σολωμού για Μουζουράκη: "Τον ζηλεύω και του το λέω γιατί έτσι εκτονώνομαι"

22.02.2016
Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για την σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και για το αν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους.

Η γνωστή ηθοποιός έχει σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη τα τελευταία έξι χρόνια και στην συνέντευξη που έδωσε στο People, παραδέχτηκε πως ακόμη τον ζηλεύει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι τον ζηλεύω, και του το λέω γιατί έτσι εκτονώνομαι. Δεν με νοιάζει να τον κοιτάνε. Του την πέφτουν όμως, και μάλιστα απροκάλυπτα και μπροστά μου. Είναι άλλο να θαυμάζεις κάποιον και να υπάρχει ερωτισμός και άλλο να του την πέφτεις όταν έχει σχέση. Θα μου πεις πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και η κάθε γυναίκα να δοκιμάσει την τύχη της. Κάποια μπορεί να σκεφτεί "αυτό το ζευγάρι είναι αντισυμβατικό, άρα μπορεί να πηγαίνουν και με άλλους". Ε, λοιπόν, όχι, δεν είμαστε. Είμαστε mainstream. Κάνε ό,τι μπορείς. Θεωρείς ότι μπορείς να τον έχεις; Ορίστε. Για δοκίμασε να σε δω».

Όσο για το αν σκέφτονται να κάνουν ένα παιδί, η Μαρία Σολωμού ξεκαθαρίζει ότι ο Πάνος έχει ζήσει από κοντά με πολλά βαφτιστήρια και ανίψια και ξέρει πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Κυκλοφορεί ανάμεσα σε παιδιά και τα πάει πολύ καλά μαζί τους. Είναι και ο ίδιος παιδί. Αλλά δεν ξέρει αν πραγματικά θέλει ένα παιδί.