Το σοκ της Τζίμα για την αποκάλυψη του μωρού που περιμένει με Σακελλαρίδη!

23.02.2016
Το γύρο του διαδικτυου και όχι μόνο έκανε η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου το πρωί της Δευτερας, όπου σύμφωνα με αυτήν, η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Και όπως επίσης αποκάλυψε, το ζευγάρι πρόκειται σύντομα να παντρευτεί. Το πρωί της Τρίτης (23/2) η Σάσα Σταμάτη έδωσε μία άλλη πτυχή του θέματος: το σοκ της Τζίμα από την αποκάλυψη του Βερύκιου.

Όπως ανέφερε, επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο του Mega, η οποία ήταν αναστατωμένη. «Την πήρα εγώ τηλέφωνο τη Ράνια και ήταν αναστατωμένη γιατί δεν γνώριζαν πολλά άτομα της οικογένειάς της ότι είναι έγκυος γιατί δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το διάστημα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Σάσα.

Για την ιστορία, Τζίμα και Σακελλαρίδης γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκείνος είχε βρεθεί καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που συμπαρουσίαζε η δημοσιογράφος στο Mega. Αμέσως, ήρθαν κοντά και η γνωριμία τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα. Μάλιστα, το ζευγάρι προπσαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά εδώ και καιρό, ήταν κοινό μυστικό