Ξεσπάνε Σακκελαρίδης - Τζίμα: "Αφήστε μας να ζήσουμε την ευτυχία μας"

29.02.2016
Σε θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί η αποκάλυψη της σχέσης του Γαβριήλ Σακκελαρίδη με τη Ράνια Τζίμα. Μάλιστα, η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου ότι περιμένουν παιδί, "έσκασε" σα βόμβα μεγατόνων, στον πολιτικό-δημοσιογραφικό χώρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, αφού δεν την γνώριζαν ούτε οι οικογένειες τους! Εξάλλου, η δημοσιογράφος του Mega φαίνεται ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και για το λόγο αυτό, δεν ήθελαν να μαθευτεί το παραμικρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της real, το ζευγάρι φέρεται να ξεσπά και να δηλώνει: "Αφήστε μας να ζήσουμε την ευτυχία μας"! Όσο για τα σενάρια γάμου - σύμφωνα με το δημοσίευμα - η Τζίμα φέρεται να τα διαψευδει κατηγορηματικά στο φιλικό της περιβάλλον, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα τους είναι το παιδί που περιμένουν.

Ωστόσο, δημοσίευμα άλλης εφημερίδας, "ανεβάζει" το ζευγάρι στα σκαλιά του δημαρχείου!

Σύμφωνα με το ένθετο Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά, Σακκελαρίδης και Τζίμα ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν στο σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία, αφού στη Νέα Σμύρνη έχει μεγαλώσει ο πρώην βουλευτής του Σύριζα κι εκεί ζουν οι γονείς του, οι οποίοι συμπαθούν τη μέλλουσα νύφη.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο "γάμος", σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί στο δημαρχείο τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού, πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.