Μάρω Κοντού: Ξανθιά πρωταγωνίστρια την έδιωξε από τη Φίνος Φιλμ [photos]

02.03.2016
Στην επίσημη πρεμιέρα της έγχρωμης εκδοχής της ταινίας “ Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα” παραβρέθηκαν η Μάρω Κοντού κι ο Γιώργος Κωνσταντίνου και σε δηλώσεις της, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο από την εποχή που ήταν στη Φίνος Φιλμ.

Είχε μόλις γυρίσει την ταινία “Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη”, αλλά παρά την επιτυχία που σημείωσε εισπρακτικά, την έδιωξαν από την εταιρεία επειδή μία ξανθιά πρωταγωνίστρια είπε “ή αυτή ή εγώ” με αποτέλεσμα η Κοντού να αναγκαστεί να φύγει και να πάει στην Καραγιάννης- Καρατζόπουλος.

«Όταν γύρισα μία ταινία στη Φίνος Φιλμ, την "Ιταλίδα στην Κυψέλη", μία από τις πρωταγωνίστριες τις ξανθιές είπε "ή αυτή ή εγώ"! Έτσι έφυγα από τη Φίνος, με έδιωξαν δηλαδή, και πήγα στην εταιρεία Καραγιάννης Καρατζόπουλος».

Τώρα ποιά θα μπορούσε να είναι η ξανθιά πρωταγωνίστρια που θα μπορούσε να έχει μία τέτοια απαίτηση και να πετύχει την επιθυμία της;

Μπροστά δεν ήμασταν, το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε για καμία, αλλά μόνο δύο ονόματα μας έρχονται στο μυαλό παρά το γεγονός ότι αν το καλοσκεφτείς, καμία από τις δύο δεν είχε λόγο να ζητήσει κάτι τέτοιο αφού η επιτυχία και των δύο ήταν τόσο μεγάλη που δε θα χρειαζόταν να μπουν καν στη διαδικασία...

Ή η Αλίκη Βουγιουκλάκη

ή η Ζωή Λάσκαρη

Εξάλλου είναι γνωστό η λατρεία που είχε ο Φίνος και στις δύο σταρ και τις έβλεπε σαν κόρες του.

Τώρα όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της Μάρως Κοντού σήμερα, η ίδια ξεκαθάρισε:

«Είμαι πάρα πολύ φτωχή ηθοποιός. Πάρα πολύ φτωχή, πάμπτωχη μπορώ να σου πω! Δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω σπίτι, δεν έχω λεφτά στο εξωτερικό, δεν έχω λεφτά στο εσωτερικό... Ζω με τη σύντεξη και τα πνευματικά μου δικαιώματα. Το χρήμα είναι για να κινείται. Όπως τα έπαιρνα, τα έδινα και τώρα μέσα τα κεφάλια! Η σύνταξή μου ήταν 800 ευρώ, τώρα ο κύριος Τσίπρας την έκανε 715 ή 725».