Δεν θα πιστεύεις τι δουλειά κάνει σήμερα ο Μίχας από το Fame Story!

03.03.2016
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 2 και ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ και την ξεχωριστή ροκ φωνή του. Ο λόγος για τον αντισυμβατικό Νίκο Μίχα, ο οποίος μετά το τέλος του πιο δημοφιλούς μουσικού ριάλιτι, έκανε επιλεγμένες εμφανίσεις, τραβώντας το δικό του ξεχωριστό μουσικό δρόμο.

Και μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις του να είναι σπάνιες, όμως, τη μουσική δεν την έχει εγκαταλείψει. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά, όμως, ο Μίχας δε σταμάτησε εκεί. Είχε σπουδάσει Ιατρική και αποφάσισε να εξασκήσει το επάγγελμα!

Εδώ και δέκα ημέρες έχει διοριστεί σε δημόσιο νοσοκομείο ως γιατρός! Και όπως παραδέχεται ο ίδιος στο περιοδικό ΕΓΩ, αισθάνεται πολύ όμορφα.

“Είναι μια πολύ ξεχωριστή καινούρια εμπειρία. Μου αρέσει να προχωρώ διεκδικώντας κάθε επόμενο βήμα στη ζωή μου” δηλώνει.

Και εξηγεί πώς ήταν η πρώτη του μέρα στο νοσοκομείο.

“Υπέροχη. Ήταν μοναδική. Ένιωσα μια ζεστή μεγάλη αγκαλιά. Οι γιατροί με αντιμετώπισαν με χαμόγελο και θέρμη. Η πρώτη επαφή ήταν πολύ όμορφη. Μου έκαναν μάλιστα πλάκα. Μου έλεγαν «θέλουμε να μας τραγουδάς κιόλας»”, είπε.