Κόννυ Μεταξά: "Έπρεπε να αντέξω ότι δεν είχα τον πατέρα μου πλάι μου" [photos]

04.03.2016
Η Κόννυ Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή σπούδασε υποκριτική στο Μαϊάμι και φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του, στο Caramella Live, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Κόννυ Μεταξά στην συνέντευξη που έδωσε στο people, εξομολογήθηκε πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχω πάει σε ψυχολόγο και από μικρή διάβαζα ψυχολογία. Όταν μεγαλώνεις σε μια τέτοια οικογένεια και δεν έχεις ούτε αδέλφια, δεν έχεις σε κάποιον να μιλήσεις, πρέπει κάπως να βρεις τα πατήματά σου και να ψαχτείς μόνος. Πάντως, με τον εαυτό μου δεν είμαι καθόλου καλά! Όλος αυτός ο δυναμισμός που ίσως εκπέμπω είναι και πάλι άμυνα.

Και συνέχισε: "Για παράδειγμα, έπρεπε να είμαι δυναμική για να αντέξω το ότι δεν είχα τον πατέρα μου πλάι μου, να αντέξω το ότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, να αντέξω που δεν είχα αδέλφια και κάποιον να μιλήσω, να αντέξω που μετακόμιζα συνέχεια. Πήγα όταν γύρισα από την Αμερική, διότι άλλαξε τελείως η ζωή μου και μου ήρθε λίγο απότομο. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησα και μαθήματα γιόγκα, τα οποία με βοήθησαν εξίσου”.