Συγκλονίζει στα δικαστήρια η Γαλανοπούλου: Τον εμπιστεύτηκα και τα έκανε όλα βάσει σχεδίου

04.03.2016
H περιπέτεια που πέρασε η Αβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της το 2011 είναι γνωστή στους περισσότερους. Τότε ήταν που η γνωστή ηθοποιός διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, που τόσο είχε ερωτευτεί και του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν θα της τα επέστρεφε. Από τη μεγάλη της στενοχώρια έχασε πολλά κιλά και είχαν γραφτεί ουκ ολίγα ανησυχητικά δημοσιεύματα για την υγεία της.

Πρόσφατα η ηθοποιός επισκέφθηκε τα Δικαστήρια Βόλου συνοδευόμενη από το δικηγόρο της προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, καθώς ο άνδρας την εκμεταλλεύτηκε είναι σύμφωνα με πληροφορίες της Esspresso, Βολιώτης επαγγελματίας (δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη το όνομά του).

Η υπόθεση έχει πάρει καιρό το δρόμο της Δικαιοσύνης και από τις δύο πλευρές, καθώς κι εκείνος κατέθεσε εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αγαπημένη ηθοποιός, σύμφωνα την «Espresso» την πάτησε από τον άντρα που εμπιστεύτηκε και αγάπησε, όμως κατάφερε να βγει από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο είχε μπει με τη βοήθεια των γονιών της, στενών φίλων και της φιλοσοφίας που έχει σπουδάσει. Ο εφιάλτης της αγαπημένης κωμικής ηθοποιού ξεκίνησε το 2011, όταν διαπίστωσε πως ο πρώην σύντροφός της (ήταν μάλιστα παντρεμένος με παιδιά και της έλεγε πως ο γάμος του ήταν «νεκρός», ώστε να κάνει υπομονή) δεν της επέστρεφε τα χρήματα που του είχε δώσει προκειμένου να της τα επενδύσει.

«Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό τού τα εμπιστεύτηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει... λάσπη» είχε πει χαρακτηριστικά η Αβα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στις 28 Απριλίου 2015.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός, παιδεύτηκε πολύ να πάει σε δικηγόρο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκε. «Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με το δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά» υποστήριξε.