«Ντάλας»: Πώς είναι σήμερα το καστ της κλασικής σειράς των '80s [photos]

05.03.2016
Πρόκειται για μία από τις πλέον κλασικές σειρές των '80s που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας αν και στην Ελλάδα η Δυναστεία έκλεψε μεγάλο μέρος του κοινού του.

Ο λόγος για το “Ντάλας”, του οποίου το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο του 1978 και το τελευταίο τον Μάιο του 1991 και κατά τη διάρκεια των δεκατεσσάρων χρόνων προβολής του, οι τηλεθεάσεις χτυπούσαν κόκκινο.

Είναι μία από τις μακροβιότερες αμερικανικές σειρές στην prime time ζώνη και εκτός από το σύγχρονο spin-off του, το “Νοτς Λάντινγκ”, το οποίο διήρκησε επίσης δεκατέσσερις σεζόν, ακολούθησαν δύο τηλεταινίες το 1996 και το 1998, ενώ αναβίωσε με νέα επεισόδια το 2012 μέσα από το κανάλι TNT.

Ωστόσο, οι τηλεθεάσεις του reboot, στο οποίο συμμετείχαν ηθοποιοί και του αρχικού καστ και καινούριοι, δεν είχαν καμία σχέση με αυτές της αρχικής σειράς, ακολούθησαν πτωτική πορεία με αποτέλεσμα μετά από τρεις σεζόν να πέσουν πρόωρα τίτλοι τέλους.

Ας δούμε πώς είναι σήμερα το καστ, ενώ δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω τον Λάρυ Χάγκμαν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, αλλά ήταν η “ψυχή” της σειράς.