Μηλιαρέση: «Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεώσω, έχω ελάχιστα χρήματα»

17.03.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Μιλιαρέση, η οποία μίλησε για την τηλεόραση, για το Ρουκ-Ζουκ που παρουσίαζε την δεκαετία του ΄90 και για τα χρήματα που έβγαλε εκείνη την περίοδο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Σχετικά με τα χρήματα που πήρε από το Ρουκ-Ζουκ και ποια είναι η οικονομική της κατάσταση σήμερα, δήλωσε στο You: «Εγώ τα λεφτά μου ποτέ δεν τα χάλασα σε φίρμες ρούχα, παπούτσια και πανάκριβες τσάντες. Θα χάλαγα ένα-δυο χιλιάρικα να βάλω ζαντολάστιχα, αλλά να τα δώσω για τσάντα, ποτέ. Δεν έχει σημασία τι φοράς, αλλά πόσο ακριβός είσαι εσύ για να φαίνεται ακριβό αυτό που φοράς…Για να το ξεκαθαρίσω, γιατί ακούστηκαν πολλά…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα μαζέψει ένα ποσό τότε, αποφάσισα, λοιπόν, να πάρω μια σπιταρόνα μαζί μ’ ένα δάνειο 150.000. Τότε μου τυχαίνει αυτή η αηδία στο TEMPO που δεν πληρώθηκα και αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι για να ξεχρεώσω. Τα λεφτά που πήρα πίσω ήταν αυτά που είχα βγάλει από την τηλεόραση. Ένα μέρος τότε το έδωσα και για το μαγαζί που είχα ανοίξει. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστα χρήματα για ασφάλεια, κάποια στιγμή δύσκολη έχω να τραβήξω 500 ευρώ. Εννοείται πως δεν ήταν εκατομμύρια τα λεφτά του «Ρουκ-Ζουκ».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως της έγινε τρεις φορές πρόταση να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή και εκείνη αρνήθηκε, αφού εκείνη την περίοδο είχε προτεραιότητα η κόρη της.