Όλο το παρασκήνιο με το σκάνδαλο και τη "μαϊμού" Μις Ευρώπη!

22.03.2016
Ένα σκάνδαλο, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη της σε Μις Ευρώπη, ήρθε να ταράξει τις στιγμές ευτυχίας που ζει η νικήτρια του διαγωνισμού, Μικαέλα Φωτιάδη. Το σκάνδαλο θέλει μία άλλη κοπέλα να διεκδικεί τον επίμαχο τίτλο και να υποστηρίζει ότι εκείνη είναι η φετινή Μις Ευρώπη και όχι η δικιά μας.

Η Φωτιάδη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/3) στο ΌΛΑ του Θέμου Ανστασιάδη και έδωσε τη δική της εκδοχή, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους για το τι έγινε τη βραδιά στο φετινό διαγωνισμό, που έλαβε χώρα στο Λίβανο.

«Ήταν μια Γαλλίδα που θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία. Τελικά όμως δεν κατάφερε να συμμετέχει στο διαγωνισμό γιατί υπήρξε πρόβλημα με τη βίζα της» είπε αρχικά η Μικαέλα.

Και πρόσθεσε: «Το επόμενο πρωί μετά το διαγωνισμό και τη στέψη μου, βλέπω ότι αυτή ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα ψεύτικο στέμμα που έλεγε "ευχαριστώ για τη στήριξη". Της έστειλα μήνυμα, αλλά με αγνόησε»

Και σα να μην έφτανε αυτό, η εν λόγω κοπέλα έστησε μια σελίδα ως Miss Europe! «Της έστειλα μήνυμα "σταμάτα αυτό που κάνεις, γίνεσαι ρεζίλι και θα σου κλείνουν οι πόρτες" και ως απάντηση μου "κατέβασε" τη σελίδα στο Facebook» εξήγησε η Φωτιάδη, η οποία δεν ανησυχεί με τη “μαϊμού” διεκδικήτρια.