Η απάντηση της Κυριάκου στις άγριες επιθέσεις που δέχεται! [Photo]

22.03.2016
Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί η Φρόσω Κυριάκου, η νεαρή συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη.

α σενάρια για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο δίνουν και παίρνουν και τις τελευταίες κυρίως μέρες, μοιάζει αρκετά ενισχυμένο το ενδεχόμενο η νεαρή φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστή να ήταν στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ. Η 21χρονη Φρόσω βγήκε από το νοσοκομείο λίγες μέρες μετά το δυστύχημα και μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας, όμως, εκείνη τηρεί σιγή ιχθύος.


Άλλοι λένε ότι έχει δώσει κάποιες πρώτες καταθέσεις κι άλλοι ότι σιωπά. Γενικότερα, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν και η Φρόσω εκτός από το σοκ από το δυστύχημα και το θάνατο του φίλου της, έχει να διαχειριστεί και την οργή μίας μερίδας φαν του Παντελή.

Αν και η Κυριάκου εδώ και πολλές μέρες έχει κάνει ιδιωτικούς τους λογαριασμούς της στα social media, οι επιθέσεις και το κράξιμο δεν έχουν σταματήσει, και πολλοί είναι εκείνοι που την προτρέπουν να πει την αλήθεια.


Και μέσα στον κακό χαμό και τη σεναριολογία, φαίνεται ότι η νεαρή κοπέλα “έσπασε” τη σιωπή της. Στο λογαριασμό στο Instagram που φέρεται να είναι δικός της, αλλά ιδιωτικός, η Φρόσω έγραψε πριν δύο μέρες ότι... όλα είναι ψέματα! “It’s all lies, darling” έγραψε χαρακτηριστικά, απαντώντας έτσι με έμμεσο τρόπο στις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό.