Για πρώτη φορά: Η αντίδραση Ελένης στη σχέση της Καλλιμούκου με τον αδελφό της

30.03.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με το Θοδωρή Μισόκαλο, αδελφό Ελένης Μενεγάκη.

Άλλωστε, το ζεύγος από την αρχή κιόλας της σχέσης τους, δεν έκρυψαν το μεγάλο έρωτα που ζουν, "βομβαρδίζοντας" τα socila media με κοινές και τρυφερές φωτογραφίες τους. Και όπως παραδέχτηκε το μοντέλο, η περίοδος που διανύει στο πλευρό του Μισόκαλου, είναι η καλύτερη της ζωής της.


"Είναι 29 χρονών. Είναι ασκούμενος δικηγόρος, κάνει τη διπλωματική του στο δίκαιο. Είναι από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου αυτή που διανύω τώρα" παραδέχτηκε.

Τι λεει, όμως, η big sister; Πώς έχει πάρει η Μενεγάκη το νέο έρωτα του αδελφού της, που του έχει και μεγάλη αδυναμία; Συμφωνεί που σύναψε σχέση με την πρώην συνεργάτιδά της;

Την απάντηση έδωσε η ίδια η Καλλιμούκου. Και άμα το είχες απορία, μόλις σου την έλυσε.

"Η Ελένη προς το παρόν χαίρεται με τη χαρά αυτή. Και είμαι σίγουρη πως αν κάποια στιγμή θέλει να με συμβουλεύσει σε κάτι, θα το κάνει και εγώ θα την ακούσω πάνω σε αυτά που έχει να μου πει. Πιστεύω ότι η Ελένη είναι πολύ δίκαιη" ανέφερε χαρακτηριστικά για την... κουνιάδα!