Όλη η αλήθεια για το Λαμάρ: Μέθυσε σε πρόσφατη έξοδό του;

31.03.2016
Η πρόσφατη απόφαση του Λαμάρ Οντόμ να περάσει μια βραδιά σε μπαρ, έφερε θύελλα αντιδράσεων, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως γλίτωσε στο παρά πέντε από του χάρου τα μάτια πριν μερικούς μήνες, μετά την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδιασμό με ναρκωτικά.

Βέβαια, ο ιδιοκτήτης του μπαρ, στο οποίο βρέθηκε ο μπασκετμπολίστα και σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν (τυπικά δεν έχουν πάρει διαζύγιο), μίλησε στο E! News και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Ο ιδιοκτήτης του ιρλανδικού μπαρ "Johnny O'Brien's", επιβεβαίωσε πως ο Οντόμ βρέθηκε στο μαγαζί του το περασμένο Σάββατο παρέα με τρεις άντρες φίλους του.

Ο Λαμάρ παράγγειλε τρία ποτά για τους κολλητούς του ενώ ο ίδιος κατανάλωσε μόνο ένα ποτήρι κονιάκ όλο το βράδυ.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ επιβεβαίωσε πως ο Λαμάρ πέρασε όμορφα, γέλασε με τους φίλους του κι έμεινε στο μαγαζί για μια ώρα, μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα περίπου.

Πάντως, πολλαπλές πηγές από το περιβάλλον του πρώην της Κλόε, επισημαίνουν πως ο Λαμάρ δεν έχει ξεκινήσει να πίνει ξανά.

«Ειδικά τη βραδιά που βγήκε, ο Λαμάρ δεν μέθυσε και δεν βγήκε εκτός ελέγχου. Η Κλόε τον στηρίζει, τον φροντίζει και χαίρεται που έχει συνέλθει. Άλλωστε, δεν την έκρυψε πως θα βγει με φίλους».