Υπόθεση Παντελίδη: Μεγάλη αποζημίωση στο Ρέμο για το μοιραίο τζιπ!

31.03.2016
Από την πρώτη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, έγινε γνωστό ότι το θηριώδες τζιπ – που αποδείχθηκε ότι ο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης - άνηκε στον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε επίσης γνωστό ότι ο τραγουδιστής – το μοιραίο τζιπ ανήκει στην εταιρεία του που φέρει την επωνυμία Αντώνης Πασχαλίδης – ζήτησε και μεταφέρθηκε το όχημα στο γκαράζ της ασφαλιστικής εταιρείας.

Βέβαια, κάθε λίγο και λιγάκι “σκάει” και από ένα νέο σενάριο γα το κατά πόσο εμπλέκεται ο τραγουδιστής στην υπόθεση και δη στο θέμα των αποζημιώσεων, αφού η ασφάλειά και η κατοχή είναι στο όνομα του.

Το πρωί της Πέμπτης (31/3) στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, “Με το Καλημέρα” αποκάλυψαν ότι ο Ρέμος πρόκειται να λάβει μία ιδιαίτερα μεγάλη αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία!

Όπως, χαρακτηριστικά ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το ποσό αυτό αγγίζει τα 50.000 ευρώ!

Το τζιπ είχε μεικτή ασφάλεια και ανεξάρτητα από το τι συνέβη, ο κάτοχος του οχήματος -δηλαδή ο Ρέμος- θα αποζημιωθεί για το ποσό που το έχει ασφαλίσει. Μάλιστα, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, έχει υπογραφεί το χαρτί για να πάρει τα χρήματα ο δημοφιλής τραγουδιστής.