Αθλοπαιδιές με... πλατφόρμα η Κέιτ στην Ινδία -Δε "μασάει" πουθενά

11.04.2016
Επίσημη επίσκεψη στην Ινδία πραγματοποιούν από το Σάββατο ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ και οι... αθλητικές επιδόσεις τους έχουν κλέψει την παράσταση. Ειδικά εκείνης.

Γνωστή για το αθλητικό του χαρακτήρα της αλλά και τις επιδόσεις της στο κρίκετ, όταν συνάντησε στον ινδό θρύλο του αθλήματος Sachin Tendulkar, η Κέιτ δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει λίγο μαζί του. Και όχι μόνο αυτό. Κατά την επίσκεψή τους στο Oval Maidan του Μουμπάι, η Κέιτ, η οποία, παρεμπιπτόντως επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε και "ινδικού τύπου" και ο Γουίλιαμ είχαν την ευκαιρία να παίξουν κι άλλα "παιχνίδια" μπροστά από τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί για να τους δουν από κοντά.

Τι κι αν φορούσε τις πλατφόρμες της η Κέιτ (Monsoon, παρεμπιπτόντως); Σαν να φορούσε τα αθλητικά της, η 33χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσίασε με τις ικανότητές της αλλά και την απίθανη διάθεσή της. Και ο Γουίλιαμ έβαλε τα δυνατά του, όμως, η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη του "του έβαλε τα γυαλιά".

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ιδού: