Η Ελένη έβαλε το πρώτο μαγιό - Η αποκάλυψη για την κυτταρίτιδα της! [photos]

13.04.2016
Δεν κρατιέται για το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη και ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες μέρες, η παορυσιάστρια μέσα απο την εκπομπή της αναφέρει πόσο ανυπομονεί να καλοκαιριάσει και να πάει στα αγαπημένα της Άχλα να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Αλλά μία που ανέβηκε κομμάτι ο υδράργυρος και μία που το Λενιώ έβαλε το σέξι το μαγιό της και απόλαυσε την πρώτη της ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη της παραλία στα Άχλα. Αν έκανε το πρώτο της μπάνια δεν το γνωρίζουμε, αφού στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά Hello και ΟΚ, η παρουσιάστρια είναι... στεγνή!

Στις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης με μαγιό τη βλέπουμε σε πολύ χαλαρές στιγμές να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μουσική, αφού είχε ακουστικά στα αυτιά. Κι έχουμε να πούμε πως εντυπωσιαστήκαμε με το κορμί της, αφού στις φωτογραφίες μοιάζει αψεγάδιαστο, στα 47 της έτη κι έναν χρόνο μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Μάλιστα, το κορμί της Ελένης απασχόλησε την παρέα του Πρωινού, με τον Άρη Καβατζίκη να προχωράει σε μία αποκάλυψη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος - είναι και διευθυντής του περιοδικού Hello - το κορμί της Μενεγάκη στις φωτογραφίες δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και εν χρειάστηκε να της κάνουν ρετούς.

Μάλιστα, αν και είναι 47 χρόνων δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με την κυτταρίτιδα. Βέβαια, η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό έχει βάλει τη γυμναστική στη ζωή της και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

Άντε και καλό καλοκαίρι!!!