Συνατσάκη: Άλλος άνθρωπος στη νέα φωτογράφηση της! [photos]

14.04.2016
Μακριά από την τηλεόραση εδώ κι έναν μήνα - αφού η εκπομπή της, Σπάτα Live, κόπηκε άδοξα - η Μαίρη Συνατσάκη προχωράει στη μία αλλαγή μετά την άλλη.

Για αρχή, η παρουσιάστρια εγκατέλειψε τα βόρεια προάστια, νοικιάζοντας ενα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στα Εξάρχεια και στον αγαπημένο της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Στη συνέχεια, η Μαίρη προχώρησε σε μία ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνιση της, βάφοντας πράσινα τα μαλλιά της. Και τώρα κάνει μία φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Down Town, που είναι εντελώς διαφορετική από εκείνες τις... ρομαντικές του παρελθόντος.

Στο Πρωινό σχολίασαν ότι για τη ροκ εμφάνιση της Συνατσάκη φταίνε τα... Εξάρχεια και ο νέος της έρωτας.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό και για το σύντροφό της, ο οποίος είναι ανερχόμενος ηθοποιός. Και με ειλικρίνεια απαντά αν εκείνος έχει άγχος, μήπως το όνομα του ταυτιστεί με το δικό της.

"Ωχ, δεν θέλω να σκέφτομαι πως σκέφτεται γι’αυτό, ούτε να μιλήσω εξ ονόματός του. Ξέρω όμως ότι αυτό είναι το δικό μου άγχος. Γι’αυτό δεν θέλω να μιλάω καθόλου. Δεν του αξίζει για τη δουλειά, την πορεία και τις συνεργασίες που έχει κάνει. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι. Ο άνθρωπος κάνει πειραματικό εναλλακτικό θέατρο", είπε.

Όσο για τον αν συγχύζεται κάθε φορά που τη ρωτούν για το Μύρωνα Στρατή, απαντά:

" Μου είναι εντελώς αδιάφορο το συγκεκριμένο θέμα. Πατάω play και απαντώ. Γενικά όλες οι ερωτήσεις που δεν μου αρέσουν μπαίνουν στη σφαίρα του αδιάφορου, γιατί αν έμπαιναν στη σφαίρα των νεύρων και του εκνευρισμού θα μου ήταν δύσκολο να δίνω συνεντεύξεις. Είναι πολλές οι ερωτήσεις που απαντάω ξανά και ξανά. Αν θα παντρευτώ, αν θα ήθελα να γίνω μάνα…"