Η Τσιτσιολίνα στην Αθήνα: Της «επιτέθηκαν» στο Hilton [photos]

15.04.2016
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι την πάλαι ποτέ διασημότερη Ιταλίδα πορνοστάρ, Τσιτσιολίνα, που στα 64 της χρόνια επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Ελλάδα, ως καλεσμένη του Erotic Festival.

Εμείς τη γνωρίζουμε ως Τσιτσιολίνα, όμως το πραγματικό της όνομα είναι η Ιλόνα Στάλερ, έχει γεννηθεί πριν από 64 χρόνια στην Ουγγαρία, και στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο bar Galaxy του ξενοδοχείου Hilton, εμφανίστηκε με το γνωστό στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά - που ήταν από πάντα το σήμα κατατεθέν της.

Η διάσημη πορνοστάρ έκανε θραύση, καθώς κατά την είσοδό της στο χώρο της «επιτέθηκαν» δεκάδες φωτογράφοι ... Να θυμήσουμε ότι διετέλεσε και βουλευτής αριστερού κόμματος του Ιταλικού Κοινοβουλίου, προσπάθησε να μην απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου και τέλος αναφώνησε ότι έχει έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει για την ευτυχία και το ροκ ν ρολ! Μαζί της είχε και το γούρι της ένα μικρό χνουδωτό «τσιτσιολινάκι». Για τον Τσίπρα είπε «Εσείς τον ψηφίσατε», για τους πρόσφυγες ότι ελπίζει να λυθεί το θέμα αλλά είναι ζήτημα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέντευξη μίλησαν επίσης οι παρουσιάστριες του Erotic Festival - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - Εύη Αδάμ και Τζέην Σαμπανίκου, με συντονίστρια την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη.

The Grand Opening στον Ολυμπιακό πόλο Φαλήρου (Tae kwon Do) ανοίγουν την Παρασκευή 15-04-2016 στις 18:00 και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το αθηναϊκό κοινό μέχρι και την Κυριακή 17/4.