Σαλαγκούδη για Καλημέρη: «Τον Τζώνη τον γνώρισα πρώτα από μια άλλη πλευρά» [photo]

18.04.2016
Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη και για την γνωριμία τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος στην συνέντευξη που έδωσε στο «People» για την γνωριμία τους είπε χαρακτηριστικά: «Τον Τζώνη τον γνώρισα πρώτα από μια άλλη πλευρά, εντελώς επαγγελματική, και ήταν ένας άνθρωπος που είχα εκτιμήσει απεριόριστα από τότε. Η συγκεκριμένη εκπομπή, μάλιστα, ήταν δική του πρόταση. Όπως έμαθα μετά, αναζητούσε για το μαγκαζίνο αυτό ένα φρέσκο πρόσωπο που θα έδινε μια πιο νεανική πνοή και είχε δει κάτι σε μένα».

Όσο για τις παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στα περιοδικά με εκείνη και τον αγαπημένο της, δήλωσε: «Όταν εκτίθεται αυτό το κομμάτι της ζωής μου, νιώθω κάπως άβολα λόγω χαρακτήρα. Στα 30, δεν αγωνιώ πια για το τι θα σκεφτούν οι γονείς μου, αλλά ποτέ δεν ήθελα και δεν θα άφηνα να μάθουν κάτι τέτοιο από δημοσιεύματα. Αυτό, ευτυχώς, το απέφυγα. Κατά τα άλλα, επειδή περάσαμε καιρό μαζί χωρίς να βγει η σχέση μας στη δημοσιότητα, είχαμε ήδη βρει τα πατήματα μας, αισθανόμασταν και πιο σίγουροι, ήμασταν και προετοιμασμένοι πως κάποια στιγμή θα γίνει γνωστό, όταν τελικά συνέβη».