Γερμανού: Συγκινημένη αποχαιρετά τον Γιάννη Αγγελάκη [vds]

04.05.2016
Ο ξαφνικός χαμός του Γιάννη Αγγελάκη προκάλεσε σοκ και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός και make up artist είχε αρκετούς φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης.

Η Ναταλία Γερμανού, με την οποία ήταν πολύ καλοί φίλοι, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από την εκπομπή της. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αγγελάκης ήταν εκείνος που την έβαψε στον γάμο της.

Η ίδια είπε συγκινημένη: «Θέλω να πω δύο λόγια για έναν αγαπημένο μου φίλο που "έφυγε" από τη ζωή, τον Γιάννη Αγγελάκη. Ο Γιάννης ήταν ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνδέσει πάρα πολλές στιγμές της ζωής μου και θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρατε. Τον γάμο μου, την ημέρα του γάμου μου. Ήταν ο άνθρωπος που με έβαψε νύφη. Τον γνώρισα μέσω της Άννας Βίσση, ήταν ο προσωπικός της make up artist και μετά έγινε και δικός μου μακιγιέρ και πολύ στενός μου φίλος για πολλά χρόνια. Όταν ήρθε να με βάψει, είχα πάθει πανικό, τον υποδέχτηκα και ήμουν πολύ αγχωμένη. Είχα πάθει κρίση πανικού, τρέμουλα, δύσπνοια, ταχυκαρδία».

Δείτε το σχετικό βίντεο: