Ζήνα Κουτσελίνη: «Έκανα εννέα εξωσωματικές, είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη» [photo]

05.05.2016
Για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού φωτογραφήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με την κόρη της Έμμα, όπου μίλησε για το δύσκολο διάστημα της εγκυμοσύνης και τις εξωσωματικές.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις αποτυχημένες εξωσωματικές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά μέχρι τα 37 μου δεν το κυνηγούσα, ίσως δεν το ήθελα πραγματικά, μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Έκανα εννέα εξωσωματικές και δύο επιπλέον εμβρυομεταφορές, χωρίς αποτέλεσμα. Ήμουν 39 ετών και έβλεπα ότι δεν μπορούσα να κρατήσω ένα παιδί με τους ρυθμούς που είχα. Τότε, λοιπόν, στο πικ της καριέρας μου, αποφάσισα να μη συνεχίσω και ν’ αποτραβηχτώ απ’ όλα αυτά. Προσευχήθηκα πολύ, επικεντρώθηκα στο στόχο μου και τα κατάφερα χωρίς εξωσωματική, δίνοντας μεγάλο αγώνα».

Και συνεχίσει αποκαλύπτοντας στο HELLO: «Η δοκιμασία για μένα ήταν ότι έπρεπε τους έξι από τους επτά μήνες που διήρκησε η εγκυμοσύνη (σ.σ. η κόρη της, Έμμα, γεννήθηκε πρόωρα τη 31η εβδομάδα της κύησης), να τους περάσω σ’ ένα κρεβάτι, επειδή είχα ρήξη του αμνιακού σάκου εξ αρχής. Για έξι μήνες είχα προσομοιώσει τη ζωή μου σ’ εκείνη του εμβρύου. Ήθελα να ζήσω όπως η κόρη μου, γι’ αυτό και ήμουν συνέχεια σ’ ένα δωμάτιο με σβηστά φώτα και κλειστά παράθυρα, όπως ακριβώς εκείνη μέσα στην κοιλιά μου».