Πετράκος για Τσαρούχα: «Με τον Πασχάλη δεν είμαστε κολλητοί»

09.05.2016
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε για την σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του, Θεοφανία Παπαθωμά.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην συνέντευξη που έδωσε στο «People» μίλησε για την σχέση του με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα: «Τέτοιου είδους σχέσεις δεν απαιτούν τόσο προσπάθεια, όσο έλλειψη ταμπού. Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, θέλω να πω το εξής: Με τον Πασχάλη δεν είμαστε κολλητοί φίλοι, αλλά βλεπόμαστε για τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Γνωριστήκαμε με την κοινή ιδιότητα της ανατροφής ενός παιδιού, διότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του Αχιλλέα, αλλά κι εγώ είμαι σαν πατέρας του, καθώς μένουμε μαζί».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Αφού και οι δύο ανατρέφουμε ένα παιδί, είμαστε μια οικογένεια. Ο Αχιλλέας δεν αισθάνεται κάποιο διαχωρισμό. Έχει μια οικογένεια. Αυτή η οικογένεια είναι η μαμά του, ο μπαμπάς του, εγώ και η αδελφή του. Με τον Πασχάλη δεν περνάμε τη μέρα μας μαζί. Απλά κάνουμε ωραίες συνεννοήσεις και βρισκόμαστε σε ορισμένες κοινές στιγμές και εκδηλώσεις. Τα πράγματα είναι απλά».