Μελέτη: Σοκάρει με τη photo της - άβαφη και βαμμένη [photo]

10.05.2016
Γνωρίζουμε ότι η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη «τσαλακώνεται» συχνά και ποστάρει στο Instagram την εικόνα της χωρίς μακιγιάζ. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια έβαλε μια φωτογραφία της μακιγιαρισμένη και μια φυσική.

Η Νονόρα κάνει ένα κοινωνικό πείραμα και μας ζήτησε να συμμετέχουμε, στέλνοντάς της ένα διαδικτυακό μήνυμα για το ποια εικόνα της προτιμούμε. Σε επόμενο post μας ευχαρίστησε:

Ειστε απλα θεοι! Σας ευχαριστω για την συμμετοχη στο προηγουμενο post!!! Ετοιμαζω ενα αρθρο για το blog μου σχετικα με το ποσο σας κοινωνια στηριζουμε στ αληθεια αυτο που δηλωνουμε πως προτιμαμε! Σερφαροντας στα social τοσο καιρο , εχω αποριες κ ερωτηματικα σχετικα με το αν μας αρεσει περισσοτερο η αληθεια ή το ψεμα, αν ειμαστε συνεπεις σε αυτο που δηλωνουμε οτι μας αρεσει κ σε αυτο που τελικα μας αρεσει! Προσπαθωντας να καταλαβω τι ακριβως κανουμε κ τι αναζηταμε σε αυτο που λεμε social media , σας εθεσα το προηγουμενο ερωτημα! Σας ευχαριστω για την ανταποκριση κ τη συμμετοχη , θα συλλεξω τις απαντησεις σας, θα καταγραψω αναλυτικα τον προβληματισμο μου κ θα σας πω αν κ που καταληγω... #katidikamou #denantexwpiatisaporiesmou

A photo posted by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on