Η απίστευτη διαφορά της Μελέτη με και χωρίς μακιγιάζ [photo]

10.05.2016
Τον εαυτό της με και χωρίς μακιγιάζ πόσταρε η Ελεονώρα Μελέτη στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος που έκανε η ίδια.

Η παρουσιάστρια πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία και ζήτησε από τους φανς της να σχολιάσουν και τις δύο όψεις της.

«Κανω ενα κοινωνικο πειραμα για το θελω να το κανουμε παρεα. Θελω λοιπον απο εσας να σχολιασετε αυτη την εικονα κ να μου πειτε απο τις δυο φωτο ποια προτιματε κ γιατι...εκφραστειτε ελευθερα», έγραψε η Μελέτη.

Ενώ κατόπιν με δεύτερο ποστ εξήγησε το πείραμα που ήθελε να κάνει:

«Ειστε απλα θεοι! Σας ευχαριστω για την συμμετοχη στο προηγουμενο post!!! Ετοιμαζω ενα αρθρο για το blog μου σχετικα με το ποσο σας κοινωνια στηριζουμε στ αληθεια αυτο που δηλωνουμε πως προτιμαμε!

Σερφαροντας στα social τοσο καιρο , εχω αποριες κ ερωτηματικα σχετικα με το αν μας αρεσει περισσοτερο η αληθεια ή το ψεμα, αν ειμαστε συνεπεις σε αυτο που δηλωνουμε οτι μας αρεσει κ σε αυτο που τελικα μας αρεσει!

Προσπαθωντας να καταλαβω τι ακριβως κανουμε κ τι αναζηταμε σε αυτο που λεμε social media , σας εθεσα το προηγουμενο ερωτημα! Σας ευχαριστω για την ανταποκριση κ τη συμμετοχη , θα συλλεξω τις απαντησεις σας, θα καταγραψω αναλυτικα τον προβληματισμο μου κ θα σας πω αν κ που καταληγω.».

Ειστε απλα θεοι! Σας ευχαριστω για την συμμετοχη στο προηγουμενο post!!! Ετοιμαζω ενα αρθρο για το blog μου σχετικα με το ποσο σας κοινωνια στηριζουμε στ αληθεια αυτο που δηλωνουμε πως προτιμαμε! Σερφαροντας στα social τοσο καιρο , εχω αποριες κ ερωτηματικα σχετικα με το αν μας αρεσει περισσοτερο η αληθεια ή το ψεμα, αν ειμαστε συνεπεις σε αυτο που δηλωνουμε οτι μας αρεσει κ σε αυτο που τελικα μας αρεσει! Προσπαθωντας να καταλαβω τι ακριβως κανουμε κ τι αναζηταμε σε αυτο που λεμε social media , σας εθεσα το προηγουμενο ερωτημα! Σας ευχαριστω για την ανταποκριση κ τη συμμετοχη , θα συλλεξω τις απαντησεις σας, θα καταγραψω αναλυτικα τον προβληματισμο μου κ θα σας πω αν κ που καταληγω... #katidikamou #denantexwpiatisaporiesmou

A photo posted by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on