Πάνος Μιχαλόπουλος: Τι κάνει σήμερα ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '80

16.05.2016
Ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος έδωσε μία ξεχωριστή συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και μίλησε για τη ζωή του σήμερα. Ο ηθοποιός μένει στο κτήμα του στην Παλλήνη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή».

Και συνεχίζει: «Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου…. Θυμάμαι στο Δελφινάριο είχαμε ανεβάσει την επιθεώρηση “Σημιτιτανικός”. Αναφερόταν στον Σημίτη – για μένα ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από την Ελλάδα και θα πρέπει να του ανάβουμε κερί που μας έβαλε στο ευρώ, ασχέτως αν λοξοδρομήσαμε ως χώρα και το καράβι το πέταξαν οι επόμενοι στα βράχια. Τότε με την επιθεώρηση αυτή κουνήθηκε όλη η Ελλάδα. Περνούσε μηνύματα» λέει ο ηθοποιός.

Ωστόσο, στην ερώτηση για τον Λάκη Λαζόπουλο δε διστάζει να απαντήσει: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα.»