Ο Τομ Χανκς αποκαλύπτει "το κακό που τον βρήκε" επειδή ήταν... ηλίθιος

18.05.2016
Απολαυστικότατος και πολύ περιγραφικός, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το ιατρικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, πώς του προέκυψε και πώς σκοπεύει να το αντιμετωπίσει.

Μιλώντας στο περιοδικό Britain's Radio Times ο Τομ Χανκς αποκάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη τύπου Β'. Η διάγνωση έγινε το 2013 και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η πάλη του με τα... κιλά.

Πρόκειται για μια διαταραχή του μεταβολισμού η οποία ωθεί το σώμα να παλεύει να ρυθμίσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, εξαιτίας της έλειψης της ινσουλίνης. Η χρόνια αυτή ασθένεια οφείλεται κυρίως σε ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

"Ο γιατρός μου λέει ότι αν φτάσω έναν συγκεκριμένο στόχο, δεν θα έχω διαβήτη τύπου Β' πια", αποκαλύπτει ο Τομ Χάνκς ενώ στη συνέχεια εξηγεί ότι για την κατάστασή του φταίει... "χαζομάρα" του.

"Ανήκω σε αυτή τη γενιά των τεμπέληδων Αμερικανών που συνέχιζε να χορεύει στο πάρτι σας τυφλός και τώρα βρίσκεται με ασθένεια. Ημουν... βαρύς. Με έχετε δει σε ταινίες, ξέρετε πώς ήμου. Ήμουν εντελώς ηλίθιος. Πίστευα ότι μπορούσα να το αποφύγω σταματώντας το ψωμί και τα τσιζμπέργκερ. Αλλά χρειαζόταν κάτι περισσότερο από αυτό"

Εμείς απλά να ευχηθούμε καλή επιτυχία...