Σκάνδαλο Ντεπ: Η Βανέσα Παραντί και η κόρη τους τον υπερασπίζονται με πάθος

30.05.2016
Μετά τον σάλο που προέκυψε από τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι σε όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ εκείνος την κακοποιούσε συστηματικά, βγήκε το "βαρύ πυροβολικό" προς υπεράσπισή του.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ ήταν παντρεμένοι μόλις 15 μήνες ενώ με τη Βανέσα Παραντί υπήρξαν ζευγάρι για 14 ολόκληρα χρόνια και έχουν μαζί δυο παιδιά.

Μετά τις απίστευτες αποκαλύψης της 30χρονης Χερντ για τον "εφιάλτη" που έζησε δίπλα στον Ντεπ, η Βανέσα Παραντί δεν άντεξε και με επιστολή που έστειλεσε στα ΜΜΕ επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Προς κάθε ενδιαφερόμενο
Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου και είναι ένα ευαίσθητο, όλο αγάπη και αγαπητό πρόσωπο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που έχουν γίνει είναι εξωφρενικές. Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του άντρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια"

Αυτά γράφει η Παραντί στην επιστολή που κατέχει το TMZ ενώ στο πλευρό του Τζόνι και η κόρη του, Λίλι Ρόουζ

Παθιασμένη υπέρ του μπαμπά της και η 17χρονη Λίλι Ρόουζ Ντεπ η οποία τον στηρίζει δημοσίως με την ανάρτηση που βλέπετε επάνω

"Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω ποτέ γνωρίσει. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Οσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα"