Παπαθωμά: Η αντίδραση της όταν έμαθε ότι ο Τσαρούχας θα γίνει ξανά πατέρας!

30.05.2016
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι από τις περιπτώσεις εκείνες των σταρ, που χωρίζουν σε άκρως πολιτισμένο κλίμα. Εξάλλου, το πρώην ζευγάρι μετά το διαζύγιο του διατηρεί άψογες σχέσεις και ο ένας χαίρεται για την ευτυχία του άλλου.

Γιατί ποιος θα ξεχάσει τη χαρά και τα γλυκά λόγια του ηθοποιού, όταν η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του, απέκτησε παιδί από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο; Τώρα, ήρθε η σειρά του Τσαρούχα να βιώσει ξανά τη χαρά της πατρότητας, καθώς η νέα σύντροφός του είναι έγκυος.

Και μπορεί εκείνος να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα τον ερχομό του μωρού, το έκανε η πρώην σύζυγος του, η οποία αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο ηθοποιός θα γίνει πατέρας.

«Του έχω δώσει τις ευχές μου προσωπικά. Έχουμε μιλήσει. Τα παιδιά είναι θείο δώρο και είναι πολύ τυχερός. Να ρωτήσετε τον ίδιο αν είναι ευτυχισμένος» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Και πρόσθεσε: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε το μόνο που μπορείς να κρατήσεις είναι ωραίες σχέσεις».

Μάλιστα για το ενδεχόμενο να γίνει ο Τσαρούχας νονός της κόρης της - κάτι που επιθυμεί ο ηθοποιός - είπε: «Πολύ ωραία. Θα πήγαινε πολύ στην Αγάπη να έχει νονό τον Πασχάλη».